Standard or special seals Time Saver Check our machined hydraulic seals We are looking for employees CNC-machining. Of any interest? Click to read more!! Flat gaskets Ring Type Joint

Job opportunities


All Sealing Solutions as startet opp den 1. februar 2012. Likevel har våre 8 ansatte til sammen mer enn 160 års erfaring innen pakninger og tetninger. Hovedkundene våre er krevende teknologibedrifter on-/offshore innland og utland. Vi skal, ved å ha beste tekniske kompetanse og kundefokus, være den foretrukne samarbeidspartneren innen pakninger og tetningsteknologi. I tjenlige lokaler i Strandgata i Sandnes har vi det nyeste innen CNC maskiner og kontrollsystemer for produksjon og varehåndtering. Vi er offisiell distributør for PARKER tetningsprodukter. ISO 9001 og Achilles-sertifisering er på plass.

• Produksjon/CNC operatør

På grunn av økende ordremengde søker vi etter deg som utfordres av en bedrift i tidlig fase, der din arbeidsinnsats og stemme teller.• Produksjon: Vi søker en eller to personer for produksjon og lager. Helst skal du ha kunnskap/erfaring med CNC maskiner. Materialer som bearbeides er for det meste teknisk plast og gummi. Arbeidet vil være variert og også kunne bestå av plukking/pakking av varer, varemottak og kontroll, utkjøring varer m.m.

Som ny vil du møte en entusiastisk gjeng med god arbeidsmoral. Vi er stolt av å lykkes i en krevende bransje der kunnskap, kvalitet, effektivitet og kundefokus er avgjørende.

For ytterligere informasjon kontaktes Børge Birkedal på mail bb@allss.no eller tlf. 51 66 60 66. Søknad og CV sendes snarest: bb@allss.no